Translate

zondag 3 januari 2016

Verander je perspectief

Wanneer je haat voeld of iemand je pijn doet. Je vernederd of je slachtoffer voeld van de wereld. Geef hier dan niet aan toe... en besef (dit is de sleutel)... Dat deze mensen dit jouw niet aandoen... En jij geen slachtoffer bent... verander je perspectief, belichaam een nieuwe waarheid, en zie in dat zij die dit doen. In pijn zijn, onvolwassen zijn, onder invloed staan, misschien spiritueel vermoord. Wat de energieen ook zijn.... blijf in je licht en in het moment dat je het voeld en het gebeurd wees moedig, en weiger haat te voelen. Leg deze energien het zweigen op in jezelf en sta niet toe dat jij meegaat in deze waanzin van die "ander of anderen".
Je bent goddelijk, sta in dat licht, en breng genade en vergeving op, door een besef dat zij zichzelf zijn verloren en van "god los" zijn. Zij hebben ook dat licht in zich..
Dit is de boodschap die ik kan meegeven... Dit is hoe ik het doe en gedaan heb, je veranderd je gevoel en inzicht jegens anderen in dat moment... En zo verander je jezelf, en daardoor dus ook de wereld...
Zo werkt het ook met alle shit die je in jezelf ervaard, begrijp je wrok en beslommeringen in jezelf, stop deze gedachtestromen, zeg nee, ik sta dit niet toe. Besef dat je meer bent dan die neerhalende overtuigingen, kijk of ze in lijn zijn met je hart. Stel jezelf de vraag is dit liefdevol of niet? Zo niet stop dan een moment in jezelf. En verander je reactie en maak de keuze die meer in lijn is met wat voor jouw "correct" voeld. Al voel je dit op dat moment niet, door een nieuwe keuze te maken doorbreek je de verdelende, en/of kleinerene gedachtenstromen/perspectief over jezelf en de wereld die jouw energie steeds uitput. Wanneer je een grotere liefde voor het leven en de wereld in je hart draagd ben je ook minder snel moe. Zie alles als ervaring, en besef dat niets je essentie kan schaden.
In ieder moment schuild de keuze en de optie zelfs in een "ruzie of onrustig gesprek" om te zeggen ik stop, dit wilik niet ervaren. Laat alles los, en begin opnieuw en stop je energie in de mooie dingen. Ruzies of meningsverschillen zijn manifestaties van "beperkte bewustzijn" "hokjes denkende persoonlijkheden" die hun mening/overtuiging graag in leven willen houden. Zie in dat je dat in essentie niet bent, en besef dat je dus samen(ook de ander waarmee je dit ervaard) de keuze hebt om het te stoppen. Moeilijk uit te leggen...Ik probeer te beschrijven hoe ik ervaar. Er zijn mensen die je vaak mee willen trekken in hun "drama/shit" of je iets aan willen praten. Je hoefd dit niet te accepteren, en vooral niet in gevecht gaan, maar het laten zijn. Een optie is: Zeg NEE in jezelf, ik sta dit niet toe(ben mezelf kwijt" En doe dit vannuit je autoriteit je hele wezen. En maak gebruik van de legendaries uitspraak juist in dat moment: UIT JE HOOFD.
Wees het levende voorbeeld van het licht.
Dit is waarom Naf en ik nog bij elkaar zijn... Dit is hoe wij de duisternis die onze relatie teisterde hebben verdreven. Ik bleef het licht in haar aanraken zodat zij dat meer en meer kon voelen... Het goede in de ander bekrachtigen, en waardoor zij meer in zichzelf geloofde en in haar eigen kracht kwam. Uiteindelijk moeten mensen het zelf doen. Wat wij kunnen doen in dit proces is het licht in hun aanraken, het licht in hunzelf laten zien... Zodat ze de bewuste keuze kunnen maken om in reine te komen met zichzelf, of datgene in hunzelf aan te pakken wat hun weerhoud hun goddelijke essentie en hemel in zichzelf te ervaren.
Door dit de doen zul je ook meer het licht in jezelf bekrachtigen en de hogere vibraties vast kunnen houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten