Translate

zondag 3 januari 2016

Verdeeldheid doorbreken

De verdeeldheid doorbreken is de uitdaging van deze tijd.
Stoppen met hokjes. Bewustwording onder zoveel mogelijk mensen en bevolkingsgroepen brengen dat we niet elkaars vijand zijn. Niet bang moeten zijn voor elkaar. Verbinden als mensheid.
Door de massale hypnose en massa mind control te doorbreken. Mensen moeten massaal uit hun hoofd uit hun beperkte "taal/ hoofd bewustzijn" en naar hun gevoel terug en door alle overtuigingen en ideeen heenkijken.
Vannuit het hart communiceren.
De taal is het grootste wapen waarom mensen verdeeld zijn. Het is de oorzaak van verschil in religie en overtuigingen maar ook waarom we onzelf als nederlander of buitenlander zien.
Wij zijn allemaal mensen. Zonder hokje die voelen en pijn leiden of gelukkig kunnen zijn ongeacht geloof en overtuiging.
Dit is de boodschap van deze tijd en dit is onze taak van deze generatie de wereld verenigen tot 1 famillie.
En de mensheid volwassen laten worden. Zodat we met ze alle alle problemen in de wereld kunnen oplossen
Als we niet de massa op dit gebied bereiken zullen oorlogen blijven bestaan. En komen de profetieen van oorlogen in europa ook uit... Wees haatdragend en afkeurend en afwijzend naar anderen en je doet jezelf en je eigen essentie dat aan.
Aan alle mensen die haat jegen anderen hebben al is het de overheid of een politici... Of iemand met een ander geloof. Of een isis...
Je trekt haat aan wanneer je dit niet loslaat in jezelf. Er is een weg om vredig jegens anderen te zijn al zijn ze nog zo kwaad in jouw ogen.
Besef... Dat deze mensen in essentie met je verbonden zijn...
We zijn als mensheid met elkaar verwoven als 1 groot orgaan.
Wat zou er gebeuren als je handen en voeten met elkaar vechten in plaats van samenwerken?
Precies dit... De mensheid is 1 orgaan samen. Wie zien niet in dat we elkaar en onzelf kapot maken.
Her bewustzijn is verstoord.
Word wakker en onderzoek je overtuigingen en gedachtengoed werk aan jezelf en breng ze in lijn met je hart... Zet je trots opzij... Kies voor het juiste.. Het beste... En durf je ego en persoonlijke eigen gewin eens aan de kant te zetten.
Want als je in reine komt met jezelf... Zul je jezelf als goddelijk wezentje ervaren....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten