Translate

woensdag 16 november 2016

Aan de vrouwen en mannen

Uit liefde geschreven met de zuiverste intenties, en een tikkeltje groffe humor.🙊😂

Aan de vrouwen:
Wees niet bang, er zijn al genoeg kutjes die bang zijn voor een lul.
Er is niks mis met een lul, je moet er gewoon van houden 😂.
De lul van een man word niet voor niets hard. Want de taak van de man is om hard te zijn. Zo kan hij jouw drama wegnemen en je weer op je plek zetten zodat je je weer sterk en gedragen voelt, inplaats van machteloos en in de steek gelaten. Heb vertrouwen in de man, en omarm zijn lulgedrag, want diep van binnen hebben jullie dit zelf veroorzaakt door ze keer op keer af te wijzen. Diep van binnen weten jullie dat jullie een man nodig hebben en dit is precies wat velen van jullie lang hebben ontkent.
Wees dus geen kut naar een man, maar gebruik je kut, daarvoor heb je die tenslotte gekregen.
Als je geen lul kan omarmen, kun je ook geen echte man omarmen. Het is een eer als een vent je wil neuken dat betekend dat hij je aantrekkelijk vind, noem hem dus niet kijhard een viespeuk, want hij zal zich niet omarmd voelen. In tegendeel hij zal zich afgewezen en onderdrukt voelen waardoor hij zich geen man meer voelt, en zich vrouwlijker en zieliger gaat gedragen. Want een man wil een vrouw pleasen. Hard zijn is wat een man hoort te doen, niet jij! Een vrouw hoort niet te kwetsen, maar zacht, warm en lief te zijn. Als je een vent niet aantrekkelijk vind kan dit ook op een andere manier, met dezelfde boodschap. Maar blijf een vrouw.

Dus vrouwen laat je eens een keer goed neuken, en geef ook eens toe dat je soms teveel zit te zweven en te dromen. Laat een man zich weer een man voelen, en heb vertrouwen dat ze je waarderen en respecteren, en doe is wat sneller je benen weid. Want zonder lul, gedragen jullie je als een lul. En daardoor krijg je geen echte lul.

Aan de mannen:
Wees niet bang, er zijn al genoeg lullen bang voor een kut. Er is niks mis met een kut, je moet er gewoon van houden. 😉
De kut van een vrouw is niet voor niets warm en zacht. Want de taak van de vrouw is om warm en zacht te zijn. Zo kan zij jouw weer rustig krijgen en vertrouwen geven.
Heb vertrouwen in de vrouw, en omarm haar kutgedrag, want diep van binnen hebben jullie dit zelf veroorzaakt, door hen teveel te domineren en onderdrukken in het verleden. Dat ze je nu afwijzen is omdat ze bang zijn, ze zijn bang geworden voor de man door gebrek aan respect en waardering.
Die rollen zijn inmiddels omgedraaid de meeste vrouwen hebben nog weinig respect voor ons, verleiden ons, en spelen met ons gevoel. Het word tijd dit een halt toe te roepen. Vrouwen lijken voor ons niet altijd te weten wat ze willen, maar wij weten dat NU wel, ze zijn door de mand gevallen.
Want zij hebben ons nodig, kijk maar eens goed wat een drama in de wereld is ontstaan.
Zonder ons zijn ze nergens... En zonder hen zijn wij nergens... We doen maar alsof we ons allemaal redden. Maar diep van binnen willen wij allemaal de verbinding tussen man en vrouw.
Wees dus geen lul, maar gebruik je lul daarvoor heb je die gekregen.
Die vrouwen moeten aangepakt worden. Ze zijn al te lang on the lose. Ze lopen rond als kippen zonder kop, vol drama... Omdat ze te veel dromen en te weinig neuken...
Laat je niet aan het lijntje houden en wees een vent. Vrouwen willen geen kwetsbare man dat zijn ze zelf al genoeg, en als ze zeggen van wel dan zitten ze teveel in de wolken...

Dus mannen, laat je niet zo afwijzen en zeg tegen die vrouwen dat je hen warmte en zachtheid nodig hebt. laat een vrouw zich weer een vrouw voelen door ze te laten weten dat je niets bent zonder hen... En zonder hun kut je zelf kut gaat voelen. En dat is pas kut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten