Translate

vrijdag 8 januari 2016

Aliens Egos & Zielen Wie zijn wij in het grotere plaatje?


Dit is een vertaling 'tot zover' van het volgende artikel: aliens-egos-souls-the-big-picture

Buitenaardse ontvoeren 'egos', geen zielen.

Contactee(Mensen die contact hebben) die zijn trots op hun speciale relatie met de zogenoemde DAA (Dienstbaarheid-Aan-Anderen) wezens.  En abductee (mensen die ontvoerd zijn) beweren dat ze met geweld zijn meegenomen en daarna fysiek en psychisch mishandeld zijn door de zogenoemde DAZ (Dienstbaarheid-Aan-Zelf) wezens.  Milabs (militairen die ontvoerd zijn) ontvangen soortgelijke behandelingen van  zwarte project ondergeschikten(?). Deskundigen vertellen ons dat er momenteel miljoenen mensen deelnemen aan deze dergelijke programma's/agendas. Of ze hier nu van bewust zijn of niet en het willen of niet. Ik heb velen van hen ontmoet gedurende de 44 jaar dat ik mij in dit onderwerp verdiept heb. En ik weet heel goed dat dit fenomeen echt is - en een belangrijk hoofdstuk van de geschiedenis van de mensheid.

Een wereld van illusie en leugens.

Wat kunnen we echt 'reëel' noemen? Wij leven immers in een wereld van illusie waarin niets wat we zien, horen of voelen waar is. Onze ervaringen zijn volledig vervormd door onze drie, door egobezeten lichamen/organen: 1) Het mentale lichaam met haar valse geloofssysteem en verwrongen gedachten; 2)Het vitale(astrale, emotionele) lichaam met haar verlangens, behoeftes, emoties, en begeerlijkheden; 3) het fysieke lichaam met zijn dierlijke behoeften en atavistische* gewoonten.

(*atavistische: neiging van een organisme om tot een vroeger type terug te vallen; weer aan den dag treden van geestelijke of lichamelijke eigenschappen van voorouders, die bij de ouders ontbreken; teruggang in de ontwikkeling.)

Tegenwoordig is het nieuwe item op de lange lijst van abductee klachten een zielen ontvoering. Nadat ze uit bed zijn gehaald en naar een ondergronds lab of een ruimteschip zijn verplaatst, word het "slachtoffer" geplaatst op een tafel en aangesloten op een speciale zwarte doos. Met het gebruik van geavanceerde technologieën en rituelen, word een reptielachtige entiteit - ook wel een demon genoemd door degenen met een meer religieuze denkrichting - in hen geplaatst. Nog voor dit tijdperk met al zijn huidige technologie, zou dit demonische bezetenheid genoemd worden. De scenario's breiden zich stiller uit. Sommige mensen beweren dat een menselijke 'ziel' uit het lichaam gehaald kan worden en dan vervolgens kan worden overgebracht naar een van het volgende: 1) Een look-alike kloon met super-menselijke capaciteiten; 2) Een ander mens; 3) een mens-alien hybride (hubrid); 4) een buitenaardse. De mogelijkheden zijn eindeloos. In sommige New Age kringen, worden tijdelijk bezeten personen in een positief daglicht gepresenteerd als modieuse channelers.

En wat nog  mysterieuzer is zijn de zogenoemde Walk-ins, wat eigenlijk volledig-bezeten mensen zijn. Ik wil niet zeggen dat dergelijke scenario's  allemaal leugens zijn. Integendeel, het is zo echt als het maar zijn kan! Het plotseling verdwijnen van een persoon, hun latere persoonlijkheid die verandert, de fysieke kenmerken, de ontbrekende tijd, de geïmplanteerde microchips, poltergeist verschijnselen, en nog veel meer voor de hand liggende bevestigingen bewijzen dat iets heel dramatisch heeft plaatsgevonden en, in vele gevallen blijft plaatsvinden. Het grootste probleem is dat we  hele cruciale informatie missen en dit verhindert een volledig inzicht in het fenomeen van ontvoeringen.  En met begrip komt vermogen - het vermogen om dingen te veranderen.
Laten we het fenomeen eens in een ander licht bekijken. Onze huidige kennis van homo sapiens - zijn geschiedenis, fysiologie en psychologie - is afkomstig uit het westerse denken, lineaire tijd wetenschappelijk onderzoek en experimenten. En daarnaast zien we duizenden jaren van uitgebreid onderzoek op menselijk bewustzijn in Aziatische landen vooral in India als verouderd en achterhaald. Mijn voorkeursonderzoekers op dit onderwerp, zijn Aurobindo (Ghose) en de moeder (Mirra Alfassa). Hun visie op de mensheid, ik voeg hun visie hieraan toe om ontvoeringen met een nieuwe mindset te bekijken.

Mensen zijn zeer uitgebreide wezens.

Wij worden onderwezen in onze 'elite bestuurde scholen' dat wij gewoon uit een fysiek lichaam bestaan met hormonen om onze emoties te controleren, en een paar hersenen om gedachten te genereren en ideeën en beslissingen te nemen. Als we religieus zijn opgevoed dan, kunnen we daar mogelijk nog aan toevoegen dat dit lichaam een ziel draagt. Als wij spiritueel aangelegd zijn, dan is ook 'de geest' van de partij. Lichaam + ziel + spirit/geest. Verder als dat gaan de meeste nieuwsgierigen onder ons niet. Dus, wanneer een persoon wordt geconfronteerd met een ontvoering van een onzichtbare deel van zichzelf, terwijl haar fysieke lichaam in bed blijft, dan denkt zij onmiddellijk dat haar 'ziel' of haar 'spirit/geest' gestolen is.
Maarrr... mensen zijn nog veel en veel gecompliceerder dan dat.  Door de desinformatie die door middel van religie, het wetenschappelijk materialisme, en de New Age 'spiritualiteit' de wereld in is gehopen is onze notie van onszelf volledig vervalst. In feite, bestaat elk van ons uit vijf totaal verschillende soorten trillingen, elk met subsets: 
Spirit/Geest: het opperwezen, geïndividualiseerde, buiten de ruimte-tijd, is altijd hetzelfde;
Ziel: diezelfde geïndividualiseerde geest, maar deze evolueert in ruimte-tijd;
Mentale lichaam: een geestelijke vorm die voortdurend uitwisselt met meerdere werelden van gedachten;
Vitaal lichaam: een vitale vorm die continue in relatie staat met de werelden van vitale energie en emoties;
Fysieke lichaam: een fysieke vorm doorlopend verbonden met de materiële en etherische werelden.

Er is 1 unieke individuele geest per wezen, of steen, plant, dierl, alien, entiteit of mens - overal in het universum. Het is zowel binnen als buiten en staat boven elk individu. Zielen zijn zeer verschillend. Ze zijn een specialiteit van de aarde, en is de planeet die zich richt op de evolutie van zielen. Andere planeten hebben andere doelen en bestemmingen. Om te evolueren in de  materie, hebben zielen de dichte materiële trillingen van de aarde en de space-time matrix nodig. Dat is waarom zielen hier blijven terugkomen, leven na leven. Zielen worden niet opgesloten of gevangen genomen - ze plannen elk nieuwe aardse leven met een intensiteit van een doel dat wij ons niet kunnen voorstellen, want voor ons, in ons huidige leven ervaren wij het hier meer als een hel dan een hemel. Want wie zou hier nou willen komen, met concentratiekampen, chemtrails, eugenetica, mind control, genetisch gemanipuleerd voedsel en nanotechnologie, om er maar even een paar op te noemen? Echt waar! Maar zielen willen hier incarneren ondanks de huidige situatie. Het is de enige plaats waar zij kunnen evolueren op precies de manier die zij wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten