Translate

dinsdag 14 juni 2016

Toeval

Voor de mensen die zeggen toeval bestaat niet.
Lees hem eens anders
Toeval bestaat wel, het is maar hoe je het woord leest. (Het valt je toe)  dan ineens krijgt het de betekenis: (het komt op je pad).

En wat op je pad komt, is met een reden. Het heeft een doel.

Universele intelligentie...(god) het grotere geheel. Het scheppingsveld, je hogere bewustzijn, hogere zelf. Waar jij deel vanuit maakt, dus uiteindelijk heb je het in diepste zin zelf gedaan en uitgestippeld. Jij maakt deel uit van die intelligentie. Dus er is echt geen god buiten jezelf al denk je dat zo, omdat je bewustzijn het niet kan bevatten. Dit komt omdat het nog niet volledig is geïntegreerd.

in feite heb je dit pad van bewustwording en de gebeurtenissen in een groter bewustzijnsveld al uitgestippeld. En nu je op aarde bent ben je dat vergeten en kun je dat niet begrijpen of bevatten. Ik krijg dit nu heel helder door. Het pad is geniaal. Wij zijn echt zelf de scriptschrijvers. En in deze wereld leven wij dat script om het volledig te ervaren. Volgens mij als wij deze hogere bewustzijn in laten dalen in deze materiële werkelijkheid. Dan kunnen wij ook in deze dimensie dat script aanpassen en sturen... Wuuut ja zo zit het ongeveer zegt m'n gevoel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten