Translate

donderdag 4 februari 2016

Verander de wereld... Begin bij jezelf...


Het is belangrijk je innerlijke rust te vinden in de wereldwijde chaos en onrust. Maar sluit je ogen niet voor de problemen in de wereld, en maak deel uit van de veranderingen die je zou willen zien. Wees vooral een voorbeeld.

kleine tools waarmee je kunt laten zien waar je voor staat, wat je wel en niet accepteert. Bijvoorbeeld:
- Als je je bijvoorbeeld bewust bent van de echte feiten achter vaccinaties, weiger jezelf te vaccineren voor bijvoorbeeld ebola of het zika virus, en deel je bevindingen met anderen mensen, dit geld ook voor alternatieve geneeswijze voor bijvoorbeeld kanker, wees moedig. En deel je eigen ervaringen vanuit je hart, als mensen bijvoorbeeld horen dat velen genezen worden door bijvoorbeeld cannabis olie, of je hebt dit zelf ondergaan, deel je verhaal!
- je bent je bewust van het dierenleed, word vegetariƫr of doe onderzoek naar waar verschillende dierlijke producten vandaan komen en hoe deze dieren zijn behandeld.
- het feit dat mensen finaal tegen elkaar worden uitgespeeld door bijvoorbeeld de media, spreek mensen dan aan en laat vooral ook jouw perceptie erop in liefde, respect en openheid kenbaar.
- Ben je tegen RFID chip, laat je dan niet chippen en maak een statement.
- Heb je onvrede over hoe mensen behandeld worden in de zorg, behandel ze dan zelf wel goed en wees moedig.
- ben je je bewust van de enorme consumptie maatschappij en enorme vervuiling van onnodige verpakkingen, wees creatief en probeer producten te kopen met bijvoorbeeld milieu vriendelijke verpakkingen of koop je groente en fruit los bij de groenteboer.
- Werk je in de game industrie, ontwikkel games met bewustmakend materiaal, zelfde geld voor films, breng je verhaal/boodschap over.
- zit je in de marketing? zet eens een confronterende campagne in elkaar.
- ben je opgegroeid in de landbouw, en zie je een groeiende behoefte naar biologisch? ... zoek naar mogelijkheden om dit te realiseren en vraag evt, naar hulp aan mensen voor mond op mond reclame.
- ben je leraar of lerares op een kleuterschool, deel een stukje wijsheid over het leven naast de huidige lessen. maak ze bewust van de dingen die jij niet zuiver vind aan school, mocht je hier zonder al te veel invloed van hogere hand mee weg komen.
- durf op een verjaardag of met de kerst eens een gesprek te voeren over bewustzijn.
- heb je vrienden in het leger, praat eens met ze, en zeg dat zolang je meedoet met vechten in oorlogen, je medeverantwoordelijk bent voor de oorlogen in de wereld.

wees creatief(wij zijn CREATORS/scheppers) wij kunnen deze wereld met ze alle vormgeven en veranderen.

richt je aandacht en focus op mooie en bijdragende dingen in de wereld. en maak een statement.

Om maar iets op te noemen....

Succes! En ga ervoor ;)
Nick Xeldnom

2 opmerkingen:

  1. ik liep ff te zoeken naar waar ik weer heen wil met mezelf... na hetzelfde soort ontwakingsproces jaaren geleden als die jij omschrijft in je video over iluminatie... soms weer ff wat in de lagere vibraties wegzakkend, echter me daar nu bewust van :P nu zag ik jou video... en je helpt me weer op mn hartepad... dankjewel voor je prachtige liefdevolle open inspirerende...zijn.... <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn om te horen dat ik hierin iets heb kunnen bijdragen! Dankjewel voor je berichtje, ik wens je veel kracht en moed toe op je hartepad! :) warme groet, Nick

    BeantwoordenVerwijderen