Translate

woensdag 6 mei 2015

Project: Het eenheidsbewustzijn manifesteren naast het huidige systeem.

MIJN DROOM VOOR DE WERELD.


(CONCEPT)
Ik heb een droom die ik wil gaan uitvoeren waarbij verbinden met mensen die resoneren met deze visie noodzakelijk is.  De bedoeling is dat dit volledig vrijwillig, uit liefde ontstaat, onafhankelijk en vrij van het huidige gevestigde geldsysteem. Dus het realiseren hiervan kan alleen naast ons dagelijkse leventje(en programmeringen) in het dagelijkse systeem waarbij wij moeten werken, gebruik maken van geld en winkels supermarkten. Het is totaal 'out of the box'.

Dit komt voort uit een diep innerlijk hart verlangen om de wereld te veranderen. Ik draag deze droom al mijn hele leven met mij mee, en hij werd krachtiger en sterker naarmate ik opgroeide in 'deze maatschappij'. Hervorming en de wereld veranderen gebeurd ALTIJD van binnenuit zeggen ze. Wat wij in de buitenwereld voor 'waarnemen', is het gevolg van de bewustzijnstoestand van de mensen.
Al verander jij jezelf van binnenuit, je hebt nog altijd te maken met het collectieve systeem waar mensen massaal in geloven. Dit systeem beperkt mijn vrijheid, het beperkt mij in mijn liefde, het beperkt mij in wat ik in mijn hart het liefste doe. Het houd mij gevangen en het stuurt mijn leven. en elk moment dat ik uit deze box wilde stappen, trekken mensen mij terug. want mijn ideeën passen niet in deze wereld werd er dan gezegd. terwijl ik tegelijkertijd ook heel vaak hoorde, je bent te goed voor deze wereld. Nou wil ik dit graag zeggen.

Ik ben niet te goed voor deze wereld. De 'wereld' is niet goed genoeg voor MIJ! En voor mij is de tijd gekomen dat ik mijn autoriteit laat zien. DIT BEN IK, mijn ideeën, mijn dromen, mijn visie. En dit gaat niet alleen om mij, de wereld is niet goed genoeg voor IEDEREEN.  en met de wereld bedoel ik niet de prachtige natuur en de aarde zelf. Maar de maatschappij de overtuigingen en de wetten en regels daarvan. Het is een gevangenis systeem. en wij zitten met zijn alle gevangen binnen deze 'gedachten kronkels, regels, wetten en systemen' dit is de gevangenis waarin wij leven. Mijn liefde en mijn licht word gedimd, het komt niet tot zijn recht. Want de wetten in deze wereld hebben niet als fundament, liefde. Maar wetten, regels, afspraken, en dictatorschap. Alles in deze wereld MOET. al roepen mensen niets moet alles mag, toch kunnen we dar niet naar handelen. Omdat wij gestraft worden door deze zelfde maatschappij, het dwingt ons dingen te doen die wij in ons hart niet willen doen. het voelt als een directe aanval op mijn ziel. wat mij betreft mag dit hele systeem in elkaar DONDEREN. Dan zal mensen weer de vrijheid geven om creatief te zijn, in liefde te leven voor elkaar, en elkaar vrij te laten, te helpen, voor elkaar zorgen. zonder afspraken en regels. De liefde in deze wereld is totaal verdwenen. Mensen staan niet dicht bij hun hart. Iedereen is bang, en mensen die opstaan en zeggen nu is het genoeg worden de mond gesnoerd. ik ben diep van binnen heel verdrietig geweest. En ik wil bij deze een oproep doen aan alle mensen. STOP laten we met ze alle bij elkaar komen. alle macht terug nemen, en dit systeem keihard LATEN VALLEN. en dan samenwerken. Ik had het volgende in gedachte:
 
Voel je vrij je ideeën en gedachtegoed hierover met me te delen. De intentie is ieder zeer zuiver. het komt voort uit een verlangen dat ik vrij kan worden van gedwongen en verplichte van 'arbeid en werk' ik merk namelijk dat het dagelijks naar me werk ga weerstand oproept, geld verdienen om een basis op te bouwen heeft me gediend, maar dit idee resoneert niet meer met mijn hart. Mijn hart wil zich vrij maken van deze keten. en ik weet dat er meer mensen zijn die hier mee stoeien.

Ik wil gewoon mezelf kunnen zijn, schrijven, gamen en gewoon genieten zonder de ketens. ik vind dat ik recht heb op een GRATIS WONING, en GRATIS ETEN. En dat ik volledig vrij ben in het kiezen wat ik wil bijdragen aan de samenleving,  en als ik iets wil leren dat ik dan mijn eigen leraar mag uitzoeken die mij leert over een bepaald beroep, die vrij zijn informatie deelt die ik zelf mag onderzoeken. En dat ik geen examen of tentamen krijg waar alleen antwoord A goed is. Maar alle antwoorden goed zijn zolang die maar voor mij werken. Ik kan pas echt goed worden in iets als hier geen regels en systemen opgelegd worden.

Mijn huidige baan in de ploegendienst brengt offers, ik zit vast in een tijdschema waar ik me aan moet houden, ook kan ik niet zonder want dan verlies ik me leuke huisje en kan ik me hypotheek niet betalen, Het voeld alsof ik daarvoor een groot offer breng, WERKEN in ruil voor deze materiële luxe, kan ik dit 'ruilen' niet elimineren? en dat veranderen in ontvangen? wat heb ik dan te geven aan de samenleving vraag je? Nou ALLES... mijn teksten, mijn gedichten, mijn liefde, een luisterend oor, mijn creativiteit, mijn wijsheid. Ik zou alles kunnen doen wat ik maar wil, wanneer er geen contracten sollicitaties en regels zijn. Ik kan alles leren, als mensen mij dat in liefde willen leren. wanneer ik het moet doen zoals een ander zegt, dan niet want dat ervaar ik niet als liefde. Deel je ervaring en laat zien hoe jij dingen doet, zo kan ik van je leren, en vind mijn eigen weg daarin. Ik zal een goeie bouwvakker zijn, een goeie fietsenmaker, arts, verzorger. IK KAN ALLES. Net als jij.  je kan geen hokje op mij plakken.

Ik wil het gevoel hebben in ieder moment vrij te zijn beslissen of ik wil werken of niet per dag. Nu voel ik me vast zitten, en daardoor zoek ik wegen om uit het systeem te kunnen stappen. Ik voel deze keten en wil die doorbreken. en wil de gehele mensheid daar van los zien komen.

Ik verlang naar liefde als basiszekerheid in de samenleving. GEEN GELD. ik verlang ernaar dat mensen op elkaar vertrouwen, in elkaar geloven. En niet afkraken als ze een paar weken geen zin hebben om te werken. Elk moment dat wij leven zullen wij voelen dat wij leven, wij zullen uit ons hart iets bijdragen aan de wereld. Ons word verteld en geleerd dat we te min zijn, dat er teveel boeven en criminelen op de wereld rond lopen en dat wij daarvoor regels moeten hebben. maar diezelfde regels creëren de criminelen, het gebrek aan liefde in deze wereld veroorzaakt al deze shit. Het zijn ONNATUURLIJKE SYSTEMEN.
Als ik mij vrij voel en niets moet, dan voel ik me ook niet meer moe of lui, dan krijg ik weer zin in het leven. maar NU MOET IK WEL ANDERS WORD ALLES ME AFGENOMEN. en alle mensen geloven in dit systeem, we rechtvaardigen politie, we rechtvaardigen deurwaarders, we rechtvaardigen politiek, we rechtvaardigen werkgevers. ach ik kan heel veel opnoemen. terweil het allemaal herleid naar 'schein zekerheden' 'scheinveiligheid' het is allemaal nep. ik voel me er juist door bedreigd. het systeem stuurd mijn leven in plaats van ikzelf. Mijn potentie word geremd in alles. HET ZIT GOED MIS lieve mensen. ajb hoor mijn roep. en laten we hier iets aan doen met ze alle. Al het geld in de prullenbak gooien, en waarde aan elkaar gaan hechten. Wereld geef me jullie liefde dan zal ik mijn liefde aan jullie geven.

Als ik vol energie ben ben ik levendig en help ik graag een handje, maar ben altijd maar moe, dat komt dat door die ploegendienst, (of van 8 ot 5) werkdagen. Het is alsof ik mezelf moet verhuren voor 8 uur in een dienst, en dan 8 uur gevangen zit, en in ruil daarvoor krijg ik geld om vrijheid te kopen...HOE BEDOEL JE DICTATUUR? het klopt gewoon niet!

Project: Het eenheidsbewustzijn manifesteren naast het huidige systeem. 
de kernboodschap:  waarmee kan ik u tot dienst zijn? ALLES IS GRATIS.
Plan van aanpak:
Voor wie is het bedoeld:
(IEDEREEN)(voorbeelden van deze hokjes en beschrijvingen):
-die dienstbaar willen zijn aan het geheel  en beseffen dat ze hierdoor uiteindelijk zelf ook beter van zullen worden, zonder dat dit ten koste gaat van anderen.
-die de wereld willen verbeteren
-die de hemel op aarde willen zien
-die een wereld van liefde en eenheid voor zich zien
-die alle angst, leed, schuld, verdriet en pijn uit de wereld willen helpen
-die er achter zijn dat het huidige systeem totaal niet meer werkt
-die geen zin hebben om te vechten, of weerstand te bieden tegen het huidige systeem de politiek of er überhaupt nog maar enige vorm van energie in willen steken, omdat ze er simpelweg achter zijn dat dit verspilde moeite is, en ze diep van binnen weten dat er een andere weg is, maar nog niet helemaal hun hand op konden leggen.
- dit tot op de dag van vandaag nog steeds niets hebben gevonden dat met hem/haar resoneert.
- die onzelfzuchtig, gratis en vrijwillig hieraan bij willen dragen, zonder garanties, zekerheden, beloftes, of eigen gewin.
- die bewust zijn van hun wat ze willen
- die 100% achter hun dromen staan
- die in dit idee geloven en er op vertrouwen
-die dit lezen en diep van binnen voelen dit is het ik kan me hier volledig in vinden.
- die het huidige geldsysteem/controle systeem gebaseerd op angst zat zijn.
- die werkloos zijn
- die het woordje geld wel uit kunnen kotsen
-die een hekel hebben aan dwang
-die voelen dat ze iets hebben te geven aan de mensen, maar zich daarin geremd of tegengehouden voelen omdat het huidige systeem ze in de weg staat
-die graag gezien en gewaardeerd willen worden voor wie ze zijn, en waarvoor dankbaarheid en waardering en zien dat ze een verschil maken de allergrootste bevrediging is.
- die geen behoefte heeft macht over anderen te willen uitoefenen
- die
-die hun diensten liever gratis aanbieden uit liefde met een weten dat het bijdraagt aan het grotere geheel en het grotere doel, dan dat ze er iets voor terug willen hebben.
- die weten dat als iedereen geeft er niemand meer tekort komt.
- die op geen enkele manier geld of een ander ruilmiddel nog kunnen rechtvaardigen in wat voor samenleving dan ook.

En de list goes on...kortom. ieder mens die doet war die goed in is UIT LIEFDE EN MORELE VERANTWOORDELIJKHEID OM DEZE WERELD EEN PARADIJS TE MAKEN. ZONDER ER IETS VOOR TERUG TE WILLEN. Want wat je er voor terug krijgt, is dat je een gelukkig welvarend prachtig leven hebt in een prachtige liefdevolle wereld. De hemel op aarde.

wat gaan we doen:
- Hoofdoel; Een centraal punt oprichten fysiek en digitaal
beginnen met een klein zaadje planten. Een website die de visie uitdraagt is hiervoor al genoeg.
- een forum/teamspeak/chatbox, een fysieke verzamelplek (community)
- Een gratis Vraag en Aanbod website/gebouw(ontmoetingsplaats) bouwen...  waar iedereen op kan zetten wat hij zij niet meer nodig heeft en wild doneren aan het geheel, of graag zou willen hebben. dit kan zelfs zijn ONDERDAK of ETEN.
- Een Vrij punt opbouwen, ZONDER geld, en ruilhandel.

ruilhandel not done toegelicht:
ruilhandel is te specifiek, het zet ons gevangen,  een boer gespecialiseerd in rozen kan je bijvoorbeeld geen aardappelen geven....het gaat als volgt: Je bied aan en vraagt aan het GEHEEL(centrale punt), niet aan een individu. het geheel is de bic picture en de zee, het individu is beperkt en een waterdruppel dat zwemt in deze zee

geld not done toegelicht:
geld is niet wenselijk, om dezelfde reden als een boer die rozen kweekt, geen bankier is die geld creerd, bovendien wat voor waarde heeft geld eigenlijk? wij geven een stukje papier waarde door te geloven dat het waarde heeft, maar hoe groot is de vraag naar geld nog als we een vrije samenleving van vraag en aanbod hebben :) als je geld wil hebben, heb ik nog wel een monopolie spelletje voor je :D kun je er nog wat plezier uit halen :D meer waarde heeft het niet, het geldsysteem is veel te beperkt dus naah, wil er gewoon niet meer aan mee doen ;) ben liever afhankelijk van me medemens en van elkaar, dan van een geldsysteem dat gecontroleerd word.
- niemand heeft een eigen taak (dat zet ons ook vast), hij zij doet elk moment wat hij zij wild bij dragen, al is het de ene dag een boer en de andere dag een timmerman, of de andere dag lekker op z'n luie reed zitten. als de voorkeur uitgaat naar een passie of talent of waar iemand goed in is zal die dat uit vrije wil toch wel doen.
- alles gaat uit vrije wil uit het hart, zonder manipulaties en mindgames. (er zullen altijd liefdevolle mensen zijn die je kunnen helpen dit te doorzien en jezelf vrijer te voelen, beschikbare boeken gedichten. muziek, of GRATIS cursussen ALLES GRATIS)

- tevreden zijn met wat is en wat je hebt = de basis van overvloed. geduld tot wat je nodig hebt word aangeboden, DE VRAAG van mensen, is waar we kunnen geven, en van geven worden we happy, en dragen we bij aan het geheel, dus de vraag is ook zeer belangrijk :D zodat we met ze alle voor god kunnen spelen en ieders vraag kunnen beantwoorden
-leer in liefde van elkaar
al deze dingen opzetten en uitwerken is wat ik wil gaan doen, dit (concept idee) is slechts mijn bijdrage, aanvullingen zijn welkom! het zal vast inspireren.
de kern van dit alles begint vanuit het HARTBEWUSTZIJN, het is vrij en gratis. NIETS MOET ALLES MAG, zolang je er anderen of jezelf niet mee schaad.
waarom gaan we het doen:
om mensen hun geestelijke en materiële vrijheid terug te geven.
geluk overvloed en liefde voor iedereen, verbinden, eenheid, herstellen van de balans, verdwijnen van angst onderdukking pijn en leed, schuld en verdriet.

Wat hebben we nodig:
- een stuk grond/ een gebouw nodig dat van iedereen is, zonder eigenaar :)
- creatieve mensen
- boeren
- computer freaks
- wetenschappers
- dichters
- muziekanten
- mensen met een passie voor koken
- vegetariërs
- vrije denkers
- pioniers
- jongeren
- kunstenaars
- bouwvakkers
- dierenliefhebbers
- initiatiefnemers
- luie flikkers
- levensgenieters
en de list goes on.... voeg maar toe....


ik heb geen plezier in mijn werk omdat ik het niet gratis kan doen, maar ik het moet doen om te overleven. zo zit het geld systeem in elkaar. ik kan geen geld vragen voor mijn gedichtjes, ik kan geen geld vragen voor wat ik het liefste doe, want wat ik het liefste doe is het meest kostbaarste wat er is omdat het gratis is. en als ik dat niet gratis kan weggeven, omdat iedereen nog geloofd in de waarde van geld, terwijl het naar mijn inzien gewoon deels bomenleed is. er zijn zelfs mensen die de meest kostbare wijze lessen te geven hebben aan de mensen die er geld voor vragen omdat ze anders hun huur niet kunnen betalen... want als ze wat ze het liefste doen gratis zouden weggeven zeggen ze dat ze schaarse in het leven ervaren en financieel tekort komen. ik vind het heel moeilijk dat zelfs de meest spirituele mensen deze valkuil niet doorzien, deze beperking. dat ze geld mooi verkondigen als een levensenergie. Als wij afhankelijk zijn van elkaar, en waarde hechten aan elkaar, en zien dat we elkaar nodig hebben. in plaats van geld, dan zal onze liefde voor elkaar groeien in plaats van onze liefde voor geld. geld is niet bezield. een mens wel. de goddelijke essentie die alles doordringt en bezield dat leeft is. heeft toch veel meer waarde dan iets tastbaars buiten onzelf. stel jezelf de vraag wat is liefde? liefde kan alleen voortkomen uit de bron, uit iets dat bezield is. is geld bezield? heeft geld de macht om liefde te geven? kan het voelen kan het inleven, kan het de behoefte en vraag en verlangen in een ander bevredigen en vervullen. kan het honger stillen, kan het troosten, kan het schrijven? kan het zingen? kan het knuffelen? kan het luisteren? kan het begrijpen? eerlijk geef eens eerlijk antwoord op deze vraag. en stel al deze vragen nu eens over de mens... geld is NIET OKE in geen enkele vorm. als wij beginnen met afhankelijk te worden van elkaar weer op elkaar gaan vertrouwen en in elkaar gaan geloven in plaats van in geld... maken we eindelijk weer een hartverbinding. het hele geldsysteem is gebouwd op schaarste en tekort. hypotheken, zelfs de zorg voor ouderen, alles is afhankelijk gemaakt van geld MENSEN word nou eens wakker. laten we het systeem geen waarde meer geven. laten we gewoon LIEFDE ALS BETAALMIDDEL GEBRUIKEN want liefde komt in elke vorm. geld niet dat is een TUSSENSCHAKEL een obstakel....een omweg.... geld is belangrijker dan de mens tegenwoordig... das ZIEK DAT KLOPT NIET. lieve mensen alsjeblieft deel mijn boodschap. dit is mijn waarheid die resoneert met mijn hart. geld houd ons nog steeds tegen om echt te gaan verbinden en volledig met elkaar mee te leven. het controleert ons. ook onbewust en de mensen die zeggen van niet, die zijn egoïstisch want die hebben zelf die overvloed, maar zien niet dat anderen dat niet hebben. ik heb mijn eigen antwoord gegeven op mijn lap text. Dit is mijn levensdoel... een lichtje hierop laten schijnen zodat mensen gaan inzien dat het systeem alles in de weg staat om te verbinden en de HEMEL OP AARDE TE MANIFESTEREN.

1 opmerking:

  1. Zo waar! Ik hoop dat er zo'n samenleving komt en dat het zijn vruchten zal plukken, eenheid en voor elkaar zijn is erg belangerijk, zelf behoevend zijn!

    BeantwoordenVerwijderen